Bejelentésoazisgyerekcipo.5mp.eu
Kedvező ár, jó minőség !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Linkek 

 

Megjelent az új tavaszi áru 2015-s modellek nagy választékban.

 

 

 

 

 A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. Éppen ezért a termékeket csak a legmagasabb minőségű, természetes bőrből készítik, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak.

A D.D. Step talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát., ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábait, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé.

Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú, melyből  a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbeli készül.

A cipők lábujjvédő kialakítása, megerősített kérge elősegíti a lábak megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad.

A cipők alkotórészei magas minőségi szintnek megfelelő alapanyagokból készülnek. A gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készülnek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét boritása is bőrből készül. Ezáltal javul a légáteresztés is.

A TECNOLÓGIA ÉS HOZZÁÉRTÉS

A D.D.Step  fontosnak tartja, hogy a cipőipar legfrissebb technológiáit, és kézműves technikákat alkalmazva készítse a totyogók és gyermekek számára az extra minőségű cipőinket.

Nagyon fontos a gyermekek lábára jó minőségű cipőt adni, hiszen nem csak a fiatalkori, hanem a későbbi egészséges élet feltételeit alapozza meg a megfelelően kiválasztott lábbeli. Ezért a gyermekek egészsége, komfort érzete azok az elsődleges szempontok melyet e termékek tervezésénél figyelembe vesz. Az aktuális  divatirányzatoknak megfelelő, de nem csak divatos, hanem anatómiailag helyes, kényelmes cipőinkben a fejlődő gyermeklábak a mindennapi tevékenységeket könnyedén letudják.
Minden DD Step termék valódi, minőségi bőrből készül, könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.

A videó megtekintése a honlap baloldali oszlop alján a link dobozban, a "videók" elnevezésű menüpont megnyitása után !

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!